Botenwagens

Onder de afbeelding meer info over het parkeren van de botenwagen.
 
DR 2017 plaatje bowa parkeren
 
U komt waarschijnlijk uit het zuiden of het noorden aanrijden over de Orthenseweg en slaat dan rechtsaf (indien vanuit zuid) of linksaf (indien vanaf noord) de Citadellaan in. Volg de grote weg, niet het parallelpad. Voordat u rechtsaf slaat om het parkeerterrein op te rijden, is het handig om gebruik te maken van de weghelft voor tegemoetkomend verkeer (even wachten tot het vrij is), zodat u een ruime bocht kunt maken. Draai door naar rechts en passeer de geparkeerde auto's aan de rechterzijde. Rijdt vervolgens door naar het einde om een ruime bocht naar links te maken, om vervolgens tussen de paaltjes en fietsenrekken het grasveld op te rijden. Het is smal, maar past precies.
Afhankelijk van de drukte kan het echter ook zijn dat de botenwagen op het parkeerterrein afgeladen moet worden, en de boten lopend naar het grasveld gebracht worden. Dit is 100 meter.
In principe worden vervolgens de botenwagens, net zoals personenauto's, geparkeerd op het terrein van de Gamma aan de Vogelstraat 20. Op het plaatje is dat in de linkerbovenhoek, dus op de kruising vanaf Citadellaan met Orthenseweg rechtdoor rijden.
Via de Vaaltweg loopt men onder de Orthenseweg (tunneltje) door weer terug naar het parkeerterrein naast De Hertog.
 
Mocht u met de botenwagen op het grasveld geweest zijn en weer langs de fietsenrekken en paaltjes naar buiten rijden, neem dan dezelfde weg terug (dus rechtdoor bij de paaltjes) om vervolgens de grote draai naar rechts te kunnen maken om naar de Citadellaan toe te rijden.
 
Op de parkeerterreinen zijn leden van RV De Hertog aanwezig om aanwijzingen te geven.
 
 
 
 
 

Dommelregatta GoogleMaps

Volg ons

Roeivereniging De Hertog


Dommelregatta